ΜΟΛΥΒΔΟΦΥΛΛΑ

Τα φύλλα μολύβδου είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο σε διαχείριση δομικό υλικό, αφού δεν απαιτεί τη χρήση εργαλείων και ενδείκνυται για κατασκευαστικές και άλλες εργασίες. Εξόχως ανθεκτικά σε περιβαλλοντικές και σε χημικές διαβρώσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε εξωτερική ή εσωτερική εφαρμογή. Η εταιρεία ΜΟΛΥΒΔΟΕΛΛΑΣ διαθέτει στην αγορά φύλλα μολύβδου πάχους 1 έως και 5 χιλιοστών, ανταποκρινόμενη 100% στις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής μόνωσης.

Με μολυβδόφυλλα μπορούν να επενδυθούν τοίχοι, γυψοσανίδες, πόρτες, κουφώματα, λούκια, σκεπές, τρούλοι εκκλησιών, καθώς και ειδικές κατασκευές. Χρησιμοποιούνται, επίσης, όπου απαιτείται πολύ αποτελεσματική μόνωση, ηχομόνωση, στεγανοποίηση και απομόνωση ύγρανσης, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα. Σε αρκετές περιπτώσεις, τα μολυβδόφυλλα εφαρμόζονται σε ιατρικά προγράμματα κατασκευής χώρων ακτινοβολίας και πυρηνικής θωράκισης, για νοσοκομεία και ιατρεία, αφού δεν επιτρέπουν τη διαρροή ραδιενέργειας και προστατεύουν από ακτίνες Χ και από διαρροές.  

Από το 1974 έως και σήμερα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή φύλλων μολύβδου και στέκεται, με υπευθυνότητα και συνέπεια, απέναντι στις ανάγκες κάθε πελάτη – κατασκευαστή. Αναλαμβάνουμε παραγγελίες ανεξαρτήτως μεγέθους, τηρώντας αυστηρά τους χρόνους παράδοσης και προσφέροντας ποιότητα σε κάθε μας βήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για παραγγελίες ή πληροφορίες.